ocean front residence

The existing site conditions consisted of mostly gravel pavement for parking, and a driveway that ended at the front door. The drive and parking separated the house from the small area of mown grass to the west. One was there simply to enjoy the view of the ocean. The new owners not only love the sea, but gardens and art as well. They insisted upon a well-designed garden setting, rich in flowers and complete with a large green. Every garden design is unique and linked by spatial flow

 

.

 

 

DETAILS

Location: Narragansett, Rhode Island
Client: Town of Holbrook
OPM: SMMA
Completion Date: 2018

PROJECT TEAM

WDA Design Group
   Michael Dowhan
   Erik Vangsness
   Ramon Ibarlucea
Flansburgh Architects - Architect
Nitsch Engineering - Civil Engineer
Garcia, Galuska and DeSousa Consulting Engineers - Electrical Engineer

SERVICES PROVIDED

Landscape Architecture
Regulatory Permitting

 

SIMILAR PROJECTS