AAA Headquarters 

This award winning project, which began with the conversion of an abandoned retail store site into the new AAA of Southern New England headquarters, presented a challenge to seamlessly and creatively transform acres of asphalt into an inviting welcome area to enhance the newly renovated headquarters building. The result is a modern corporate garden, developed around and within a main entrance circulation spine, in which visiting members, executives and employees can enjoy the beauty of their surroundings.

Awards:

New England Concrete Masonry Association – Honor Award
This project was previously completed by Veri & Sharp, Inc.

 
 

DETAILS

Location: Providence, Rhode Island
Client: RIDOT and City of Warwick
Completion Date: 2017

PROJECT TEAM

WDA Design Group
   Michael Dowhan
   Erik Vangsness
Gordon R. Archibald, Inc., Coordinating Consultant
Antonio P. Franco, Lighting Consultant

SERVICES PROVIDED

Landscape Architecture

Plan.jpg
PanComposite.jpg

RELATED PROJECTS